Kerkbijdrage.nl

Veilig en makkelijk online een bijdrage leveren aan uw kerk via iDEAL

Kerkbijdrage.nl maakt het mogelijk om bij te dragen aan uw kerk ook al volgt u de dienst vanuit huis.

Ontstaan

Kerkbijdrage.nl is een initiatief wat ontstaan is door de maatregelen met betrekking tot het COVID-19 Corona virus doordat veel kerken op dit moment zoeken naar alternatieven om hun gemeente te bereiken. Zowel kerkradio als online streams maken het mogelijk om de gebruikelijke diensten te volgen. Het digitaal bijdragen of collecteren was helaas nog niet mogelijk juist vooral in een tijd dat kerken investeren in apparatuur en technieken om hun gemeenteleden te bereiken. Met die gedachte en de vraag vanuit kerken is dit initiatief gestart.

Werking

Kerken kunnen zich geheel kosteloos aansluiten. Daarbij helpt kerkbijdrage.nl een account aan te maken bij een Payment Service Provider. Dit is een gerenommeerde en gereguleerde partij die gemachtigd is om online betalingen af te handelen. Vervolgens stelt kerbijdrage.nl de omgeving van de kerk in met informatie, een foto en de aantal bijdrages die gedaan kunnen worden. Op dat moment kan de kerk online bijdrages ontvangen.

Hoe werkt het?

Kosten

Ontvangen gelden worden iedere week uitbetaalt aan de kerk minus de kosten die de Payment Servive Provider rekent voor de verwerking. Kerkbijdrage.nl rekent daarna per bijdrage € 0,05 voor de verwerking en het faciliteren van de software aan de kerk. Zijn er geen bijdrages, dan zijn er dus ook geen kosten.

Doel

Het doel van dit initiatief is om ervoor te zorgen dat kerken in deze tijden hun reguliere wekelijkse inkomsten op pijl kunnen houden. De inkomsten dienen kostendekkend te zijn voor de werkzaamheden.

Contact

Kerkbijdrage.nl is een initiatief van Marble IT
Bezoekadres: Dwarsweg 23, Zaltbommel

Heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar info@kerkbijdrage.nl of bel met 0418 - 561056